Οδηγίες Μαγειρέματος:
Σοτάρουμε 1 κούπα ριζότο σε λίγο λάδι μέχρι να γυαλίσει και το σβήνουμε με ένα ποτηράκι λευκό κρασί. Μετά προσθέτουμε σιγά σιγά 4 κούπες ζεστό νερό ή ζεστό ζωμό λαχανικών, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσοχή! η κάθε δόση πρέπει να είναι τόση ώστε να καλύπτει σχεδόν το ρύζι και δεν ρίχνουμε την επόμενη δόση έως να έχει εξατμιστεί η προηγούμενη. Όταν είναι έτοιμο, αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο βούτυρο και παρμεζάνα.
Οδηγίες Μαγειρέματος:
Σοτάρουμε 1 κούπα ριζότο σε λίγο λάδι μέχρι να γυαλίσει και το σβήνουμε με ένα ποτηράκι λευκό κρασί. Μετά προσθέτουμε σιγά σιγά 4 κούπες ζεστό νερό ή ζεστό ζωμό λαχανικών, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσοχή! η κάθε δόση πρέπει να είναι τόση ώστε να καλύπτει σχεδόν το ρύζι και δεν ρίχνουμε την επόμενη δόση έως να έχει εξατμιστεί η προηγούμενη. Όταν είναι έτοιμο, αποσύρουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο βούτυρο και παρμεζάνα.