Οδηγίες Μαγειρέματος:
Λιώνουμε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κριθαρότο μας και το σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί. Όταν εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ, προσθέτουμε σταδιακά1 1 & 1/2 λίτρο ζωμό: 1 με 2 κουταλιές ανά φορά.
TIP: Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί το υγρό και επαναλαμβάνουμε.
Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε λίγο βούτυρο πάλι και τριμμένο τυρί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμμώδες.
Οδηγίες Μαγειρέματος:
Λιώνουμε λίγο βούτυρο με ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε το κριθαρότο μας και το σβήνουμε με ένα ποτηράκι κρασί. Όταν εξατμιστεί εντελώς το αλκοόλ, προσθέτουμε σταδιακά1 1 & 1/2 λίτρο ζωμό: 1 με 2 κουταλιές ανά φορά.
TIP: Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να απορροφηθεί το υγρό και επαναλαμβάνουμε.
Μόλις είναι έτοιμο, προσθέτουμε λίγο βούτυρο πάλι και τριμμένο τυρί. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμμώδες.