Το χαρουπάλευρο είναι φυσικό γλυκαντικό και πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες Α, Β, Β2, Β3 και D καθώς και διάφορα μέταλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή να αναμειχθεί με αλεύρι σε γλυκά και αρτοσκεύασματα, σε ροφήματα, smoothies και milk shakes.
Το χαρουπάλευρο είναι φυσικό γλυκαντικό και πλούσιο σε ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, βιταμίνες Α, Β, Β2, Β3 και D καθώς και διάφορα μέταλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ή να αναμειχθεί με αλεύρι σε γλυκά και αρτοσκεύασματα, σε ροφήματα, smoothies και milk shakes.