Οι φυτικές ίνες που περιέχονται στα μαύρα φασόλια προσφέρουν και άλλα οφέλη όπως τη διατήρηση του χαμηλού επιπέδου ζαχάρου στο αίμα, υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και τέλος περιέχουν σημαντικές ποσότητες φολικού οξέος και μαγνησίου. Τρώγονται κυρίως σαν σαλάτα, αλλά δοκιμάστε τα και με καστανό ρύζι και φρέσκα μανιτάρια και απολαύστε ένα υγιεινό και απολαυστικό πιάτο.
Οι φυτικές ίνες που περιέχονται στα μαύρα φασόλια προσφέρουν και άλλα οφέλη όπως τη διατήρηση του χαμηλού επιπέδου ζαχάρου στο αίμα, υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και τέλος περιέχουν σημαντικές ποσότητες φολικού οξέος και μαγνησίου. Τρώγονται κυρίως σαν σαλάτα, αλλά δοκιμάστε τα και με καστανό ρύζι και φρέσκα μανιτάρια και απολαύστε ένα υγιεινό και απολαυστικό πιάτο.