Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Παράλληλα συνδράμει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Μαγειρεύεται με μοσχάρι, ψάρι και κοτόπουλο. Αποτελεί το ιδανικό συστατικό σαλάτας με λαχανικά και όσπρια.
Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Παράλληλα συνδράμει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Μαγειρεύεται με μοσχάρι, ψάρι και κοτόπουλο. Αποτελεί το ιδανικό συστατικό σαλάτας με λαχανικά και όσπρια.