Το θρούμπι χρησιμοποιείται σε ψητά μανιτάρια, ψητά κρεατικά, ψητά λαχανικά, σάλτσες, ψάρια, μαρινάδες, μπιφτέκια, πατάτες φούρνου, ομελέτες, κοκκινιστά φαγητά φούρνου. Αρωματίζει υπέροχα όποιο φαγητό και αν προστεθεί, μαγειρεμένο ή και ωμό! Τα ξερά λαχανικά μας δίνουν λύσεις στην κουζίνα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουμε φρέσκο διαθέσιμο στο ψυγείο μας και το διαπιστώνουμε την ώρα που μαγειρεύουμε. Κρατώντας λοιπόν στο ψυγείο αποξηραμένο θρούμπι σε αεροστεγές βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όλο τον χρόνο.
Το θρούμπι χρησιμοποιείται σε ψητά μανιτάρια, ψητά κρεατικά, ψητά λαχανικά, σάλτσες, ψάρια, μαρινάδες, μπιφτέκια, πατάτες φούρνου, ομελέτες, κοκκινιστά φαγητά φούρνου. Αρωματίζει υπέροχα όποιο φαγητό και αν προστεθεί, μαγειρεμένο ή και ωμό! Τα ξερά λαχανικά μας δίνουν λύσεις στην κουζίνα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουμε φρέσκο διαθέσιμο στο ψυγείο μας και το διαπιστώνουμε την ώρα που μαγειρεύουμε. Κρατώντας λοιπόν στο ψυγείο αποξηραμένο θρούμπι σε αεροστεγές βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όλο τον χρόνο.