Ο δυόσμος χρησιμοποιείται για να προσφέρει το άρωμά του στα κεφτεδάκια, στο πέστο, στα μπιφτέκια, στα σουτζουκάκια, στα γεμιστά, σε ομελέτες, σε σάλτσες, στα ντολμαδάκια, σε σούπες, στις πίτες και στα λαδερά. Φτιάξτε σπιτικές λεμονάδες και ρίξτε μέσα φυλλαράκια δυόσμου ή εμποτίστε μερικά ξερά φυλλαράκια του μέσα στο νερό για λίγα λεπτά, σουρώστε το, προσθέστε το γλυκαντκό της αρεσκείας σας και απολαύστε το. Τα ξερά λαχανικά μας δίνουν λύσεις στην κουζίνα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουμε φρέσκο διαθέσιμο στο ψυγείο μας και το διαπιστώνουμε την ώρα που μαγειρεύουμε. Κρατώντας λοιπόν στο ψυγείο αποξηραμένο δυόσμο σε αεροστεγές βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όλο τον χρόνο.
Ο δυόσμος χρησιμοποιείται για να προσφέρει το άρωμά του στα κεφτεδάκια, στο πέστο, στα μπιφτέκια, στα σουτζουκάκια, στα γεμιστά, σε ομελέτες, σε σάλτσες, στα ντολμαδάκια, σε σούπες, στις πίτες και στα λαδερά. Φτιάξτε σπιτικές λεμονάδες και ρίξτε μέσα φυλλαράκια δυόσμου ή εμποτίστε μερικά ξερά φυλλαράκια του μέσα στο νερό για λίγα λεπτά, σουρώστε το, προσθέστε το γλυκαντκό της αρεσκείας σας και απολαύστε το. Τα ξερά λαχανικά μας δίνουν λύσεις στην κουζίνα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουμε φρέσκο διαθέσιμο στο ψυγείο μας και το διαπιστώνουμε την ώρα που μαγειρεύουμε. Κρατώντας λοιπόν στο ψυγείο αποξηραμένο δυόσμο σε αεροστεγές βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όλο τον χρόνο.