Ζεστάνετε τον άνηθο ελαφρώς σε καυτό λάδι και θα σας χαρίσει όλη του τη γεύση. Τα ξερά λαχανικά μας δίνουν λύσεις στην κουζίνα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουμε φρέσκο διαθέσιμο στο ψυγείο μας και το διαπιστώνουμε την ώρα που μαγειρεύουμε. Κρατώντας λοιπόν στο ψυγείο αποξηραμένο άνηθο σε αεροστεγές βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όλο τον χρόνο.
Ζεστάνετε τον άνηθο ελαφρώς σε καυτό λάδι και θα σας χαρίσει όλη του τη γεύση. Τα ξερά λαχανικά μας δίνουν λύσεις στην κουζίνα γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που δεν έχουμε φρέσκο διαθέσιμο στο ψυγείο μας και το διαπιστώνουμε την ώρα που μαγειρεύουμε. Κρατώντας λοιπόν στο ψυγείο αποξηραμένο άνηθο σε αεροστεγές βάζο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή όλο τον χρόνο.