Το κύμινο αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά του μείγματος μπαχαρικών κάρυ. Επειδή χρειάζεται χρόνο για να αναδείξει τη γεύση του, συνιστάται να προστίθεται στην αρχή του μαγειρέματος (στο αρνί, στον κιμά, στα ρεβίθια και τις φακές, αλλά και σε όλα τα πιάτα της Ανατολίτικης κουζίνας).
Το κύμινο αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά του μείγματος μπαχαρικών κάρυ. Επειδή χρειάζεται χρόνο για να αναδείξει τη γεύση του, συνιστάται να προστίθεται στην αρχή του μαγειρέματος (στο αρνί, στον κιμά, στα ρεβίθια και τις φακές, αλλά και σε όλα τα πιάτα της Ανατολίτικης κουζίνας).