Αποφύγετε τα κλάματα στην κουζίνα, από το ενοχλητικό καθάρισμα των κρεμμυδιών. Χρησιμοποιείστε το αφυδατωμένο κρεμμύδι σε burgers, κεφτεδάκια, μπιφτέκια, σάλτσες, σούπες και όπου αλλού θα βάζατε φρέσκο. Εκτός από ευκολία, δεν περιέχει τα οξέα που έχει το φρέσκο κι έτσι πέφτει πολύ ελαφρύτερο στο στομάχι. Είναι γνωστό για τη χρήση του στη μαγειρική, φημίζεται όμως και για τις δυναμωτικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, βιταμίνες Β6 και C, φυτικές ίνες, ασβέστιο, μαγγάνιο, χρώμιο και φυλλικό οξύ. Περιέχει φυτοχημικές ουσίες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη χαρακτηριστική μυρωδιά του, αλλά και για τις αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές του ιδιότητες. Συνδυάζεται με όλες τις γεύσεις, ειδικά με τα κρέατα, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα λαδερά, τις σάλτσες, τις σούπες και τις πίτες.
Αποφύγετε τα κλάματα στην κουζίνα, από το ενοχλητικό καθάρισμα των κρεμμυδιών. Χρησιμοποιείστε το αφυδατωμένο κρεμμύδι σε burgers, κεφτεδάκια, μπιφτέκια, σάλτσες, σούπες και όπου αλλού θα βάζατε φρέσκο. Εκτός από ευκολία, δεν περιέχει τα οξέα που έχει το φρέσκο κι έτσι πέφτει πολύ ελαφρύτερο στο στομάχι. Είναι γνωστό για τη χρήση του στη μαγειρική, φημίζεται όμως και για τις δυναμωτικές του ιδιότητες. Είναι πλούσιο σε κάλιο, φώσφορο, βιταμίνες Β6 και C, φυτικές ίνες, ασβέστιο, μαγγάνιο, χρώμιο και φυλλικό οξύ. Περιέχει φυτοχημικές ουσίες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη χαρακτηριστική μυρωδιά του, αλλά και για τις αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές του ιδιότητες. Συνδυάζεται με όλες τις γεύσεις, ειδικά με τα κρέατα, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα λαδερά, τις σάλτσες, τις σούπες και τις πίτες.