Έχει πολύ καλή δράση στο πεπτικό σύστημα. Ανακουφίζει σχεδόν όλες τις αλλεργικές καταστάσεις, δερματικές και αναπνευστικές. Είναι κύριο συστατικό του κάρυ, της αγγλικής μουστάρδας και επίσης χρησιμοποιείται σε καρυκεύματα, τουρσιά, βούτυρο για λαχανικά και σε πιάτα με πουλερικά, ρύζι, ψάρι και αβγά. Συχνή χρήση μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στο στομάχι.
Έχει πολύ καλή δράση στο πεπτικό σύστημα. Ανακουφίζει σχεδόν όλες τις αλλεργικές καταστάσεις, δερματικές και αναπνευστικές. Είναι κύριο συστατικό του κάρυ, της αγγλικής μουστάρδας και επίσης χρησιμοποιείται σε καρυκεύματα, τουρσιά, βούτυρο για λαχανικά και σε πιάτα με πουλερικά, ρύζι, ψάρι και αβγά. Συχνή χρήση μπορεί να προκαλέσει ευαισθησία στο στομάχι.