Δοκιμάστε το σε κρέατα, ιδιαίτερα αρνί και μοσχάρι, σε σάλτσες, σε πλούσιες σούπες με κρέας, σε μαρινάδες, σε πιλάφι και σε γλυκά. Χρησιμοποιείται είτε ολόκληρο, οπότε αφαιρείται στο τέλος του μαγειρέματος, είτε τριμμένο στον μύλο των μπαχαρικών. Ταιριάζει με τα περισσότερα «θερμά» μπαχαρικά, όπως το κύμινο, η κανέλα, το γαρίφαλο, η πάπρικα και το μοσχοκάρυδο.
Δοκιμάστε το σε κρέατα, ιδιαίτερα αρνί και μοσχάρι, σε σάλτσες, σε πλούσιες σούπες με κρέας, σε μαρινάδες, σε πιλάφι και σε γλυκά. Χρησιμοποιείται είτε ολόκληρο, οπότε αφαιρείται στο τέλος του μαγειρέματος, είτε τριμμένο στον μύλο των μπαχαρικών. Ταιριάζει με τα περισσότερα «θερμά» μπαχαρικά, όπως το κύμινο, η κανέλα, το γαρίφαλο, η πάπρικα και το μοσχοκάρυδο.