Η πούδρα πορτοκαλιού παράγεται από ποικιλίες πορτοκαλιών που φημίζονται για την ιδιαίτερα γλυκιά τους γεύση και το δυνατό τους άρωμα. Ιδανική σε: Σαλάτες, σπιτική γκρανόλα, κέικ και μπισκότα, μαρινάδες για κρέας και ψάρι, πατάτες τηγανιτές ή στο φούρνο, σεβίτσε και σούπες.
Η πούδρα πορτοκαλιού παράγεται από ποικιλίες πορτοκαλιών που φημίζονται για την ιδιαίτερα γλυκιά τους γεύση και το δυνατό τους άρωμα. Ιδανική σε: Σαλάτες, σπιτική γκρανόλα, κέικ και μπισκότα, μαρινάδες για κρέας και ψάρι, πατάτες τηγανιτές ή στο φούρνο, σεβίτσε και σούπες.