Ένα αμύγδαλο περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, η οποία ενισχύει την εγκεφαλική μας λειτουργία και θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ η υψηλή περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λιπαρά μειώνει δραστική τη χοληστερόλη.
Ένα αμύγδαλο περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, η οποία ενισχύει την εγκεφαλική μας λειτουργία και θωρακίζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενώ η υψηλή περιεκτικότητα σε πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λιπαρά μειώνει δραστική τη χοληστερόλη.