Ταιριάζουν απίθανα με γιαούρτι και παγωτό καϊμάκι, σε κέικ, στις σαλάτες, ή και σκέτα. Επίσης είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, κάλλιο και βιταμίνες Α και C. Η αποξήρανσή τους έχει προέλθει μέσω της φυσικής διαδικασίας της όσμωσης, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ζάχαρη και συντηρητικά και τα φρούτα διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών και των ιδιοτήτων τους. Τρώγονται ωμά σαν σνακ ή μπορείτε να τα συνδυάσετε με μούσλι ή γιαούρτι.
Ταιριάζουν απίθανα με γιαούρτι και παγωτό καϊμάκι, σε κέικ, στις σαλάτες, ή και σκέτα. Επίσης είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, κάλλιο και βιταμίνες Α και C. Η αποξήρανσή τους έχει προέλθει μέσω της φυσικής διαδικασίας της όσμωσης, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ζάχαρη και συντηρητικά και τα φρούτα διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών και των ιδιοτήτων τους. Τρώγονται ωμά σαν σνακ ή μπορείτε να τα συνδυάσετε με μούσλι ή γιαούρτι.