Αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών και σιδήρου και περιέχει βιταμίνες Α και C. Ικανοποιούν αποτελεσματικά την ανάγκη για γλυκό χωρίς να αυξάνουν υπερβολικά τον γλυκαιμικό δείκτη. Η αποξήρανσή τους έχει προέλθει μέσω της φυσικής διαδικασίας της όσμωσης, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ζάχαρη και συντηρητικά και τα φρούτα διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών και των ιδιοτήτων τους.
Αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών και σιδήρου και περιέχει βιταμίνες Α και C. Ικανοποιούν αποτελεσματικά την ανάγκη για γλυκό χωρίς να αυξάνουν υπερβολικά τον γλυκαιμικό δείκτη. Η αποξήρανσή τους έχει προέλθει μέσω της φυσικής διαδικασίας της όσμωσης, κατά την οποία δεν χρησιμοποιούνται καθόλου ζάχαρη και συντηρητικά και τα φρούτα διατηρούν το μεγαλύτερο μέρος των βιταμινών και των ιδιοτήτων τους.