Πορτοκάλι και μήλο συνδυάζονται αρμονικά με “ζεστά” μπαχαρικά όπως γαρύφαλλο, ροζ πιπέρι, κανέλα, κάρδαμο και σπόρους κορίανδρου, αφήνοντας μία γλυκιά, μακρά επίγευση.
Πορτοκάλι και μήλο συνδυάζονται αρμονικά με “ζεστά” μπαχαρικά όπως γαρύφαλλο, ροζ πιπέρι, κανέλα, κάρδαμο και σπόρους κορίανδρου, αφήνοντας μία γλυκιά, μακρά επίγευση.
ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ: 1 κουταλάκι γλυκού, για 2-3 λεπτά στους 75-80 °C (με σχήματα θερμόμετρο, ρολόι, θερμόμετρο)