Μήλο, αχλάδι, δαμάσκηνο και ροδάκινο συνδυάζονται με ένα πράσινο τσάι sencha και κομμάτια παπάγιας, πλημμυρίζοντας το στόμα με γλυκά αρώματα ώριμων φρούτων. Ένα τσάι που θα απολαύσετε προετοιμασμένο και ως κρύο.
Μήλο, αχλάδι, δαμάσκηνο και ροδάκινο συνδυάζονται με ένα πράσινο τσάι sencha και κομμάτια παπάγιας, πλημμυρίζοντας το στόμα με γλυκά αρώματα ώριμων φρούτων. Ένα τσάι που θα απολαύσετε προετοιμασμένο και ως κρύο.
ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ: 1 κουταλάκι γλυκού, για 2-3 λεπτά στους 75-80 °C (με σχήματα θερμόμετρο, ρολόι, θερμόμετρο)