Εδώ, η βελούδινη κανέλα Cassia με το επίμονο άρωμα, συνδυάζεται με κομματάκια μήλου, αμύγδαλα και βανίλια, αφήνοντας μία πικάντικη αίσθηση στο στόμα, της οποίας η ένταση, ισορροπείται από τα υπόλοιπα γλυκά αρώματα του μίγματος.
Εδώ, η βελούδινη κανέλα Cassia με το επίμονο άρωμα, συνδυάζεται με κομματάκια μήλου, αμύγδαλα και βανίλια, αφήνοντας μία πικάντικη αίσθηση στο στόμα, της οποίας η ένταση, ισορροπείται από τα υπόλοιπα γλυκά αρώματα του μίγματος.
ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ: 1 κουταλάκι γλυκού, για 4-5 λεπτά στους 95 °C (με σχήματα θερμόμετρο, ρολόι, θερμόμετρο)