Ο καφές σφραγίζεται αμέσως μετά το καβούρδισμά του σε ειδική ατμόσφαιρα για να διατηρείται τέλεια η γεύση και το μοναδικό αρωμά του. Η ίδια πετυχημένη συνταγή απο το 1951. Ο Ελληνικός καφές ΝΕΚΤΑΡ έχει αποσπάσει βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς καφέ.
Ο καφές σφραγίζεται αμέσως μετά το καβούρδισμά του σε ειδική ατμόσφαιρα για να διατηρείται τέλεια η γεύση και το μοναδικό αρωμά του. Η ίδια πετυχημένη συνταγή απο το 1951. Ο Ελληνικός καφές ΝΕΚΤΑΡ έχει αποσπάσει βραβεία σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς καφέ.