Χαλβάς χειροποίητος, ζυμωμένος στο χέρι εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Με βάση το δικό τους μας ταχίνι, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο αγνότερος χαλβάς. Το ταχίνι και η λιωμένη ζάχαρη υπό μορφή "καραμέλας" ανακατεύονται με το χέρι στα μεγάλα ημισφαιρικά "μπασίμια". Έτσι ο χαλβάς αποκτά αυτή την χαρακτηριστική υφή σαν τρίχα, που του επιτρέπει να κόβεται με το μαχαίρι χωρίς να τρίβεται και παράλληλα του προσδίδει και τη γεύση της πολυτέλειας.
Χαλβάς χειροποίητος, ζυμωμένος στο χέρι εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Με βάση το δικό τους μας ταχίνι, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο αγνότερος χαλβάς. Το ταχίνι και η λιωμένη ζάχαρη υπό μορφή "καραμέλας" ανακατεύονται με το χέρι στα μεγάλα ημισφαιρικά "μπασίμια". Έτσι ο χαλβάς αποκτά αυτή την χαρακτηριστική υφή σαν τρίχα, που του επιτρέπει να κόβεται με το μαχαίρι χωρίς να τρίβεται και παράλληλα του προσδίδει και τη γεύση της πολυτέλειας.