Αυτή η σάλτσα τομάτα εντυπωσιάζει, όπως εντυπωσίασε και τους κριτές γευσιγνώστες και της χάρισαν το χρυσό βραβείο Great Taste. Με σκόρδο, Ελληνική τομάτα και Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι μια σάλτσα απολαυστική. Σαν ντιπ με κριτσίνια, νατσος, λαχανικά την έχετε λατρέψει αλλά και σαν κέτσαπ με πατάτες τηγανιτές. Μαγειρεμένη δίνει αποτελέσματα μοναδικά, με πίτσα, ζυμαρικά, όσπρια. Με κοκκινιστό κρεατάκι, ρολό κοτόπουλο, ψητές μελιτζάνες, καγιανά, γίγαντες…
Αυτή η σάλτσα τομάτα εντυπωσιάζει, όπως εντυπωσίασε και τους κριτές γευσιγνώστες και της χάρισαν το χρυσό βραβείο Great Taste. Με σκόρδο, Ελληνική τομάτα και Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι μια σάλτσα απολαυστική. Σαν ντιπ με κριτσίνια, νατσος, λαχανικά την έχετε λατρέψει αλλά και σαν κέτσαπ με πατάτες τηγανιτές. Μαγειρεμένη δίνει αποτελέσματα μοναδικά, με πίτσα, ζυμαρικά, όσπρια. Με κοκκινιστό κρεατάκι, ρολό κοτόπουλο, ψητές μελιτζάνες, καγιανά, γίγαντες…
Μπιφτέκια με Τομάτα & Σκόρδο Υλικά 500g κιμάς (ό,τι θέλετε, μοσχάρι ή χοιρινό ή μείγμα των δύο),6 κουταλιές της σούπας φρέσκο γάλα, 1 μπόλικη φέτα ψωμί, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι, ελαιόλαδο, ένα βαζάκι Τομάτα & Σκόρδο Σε ένα μπωλ βάλτε το ψωμί και το γάλα και αφήστε να μουλιάσει για περίπου 10 λεπτά. Στο μεταξύ βάλτε τον κιμά σε ένα μπωλ μαζί με το κρεμμύδι και λίγο αλάτι & πιπέρι. Ανακατέψτε το μείγμα σας με τα χέρια. Λιώστε το ψωμί με το γάλα και βάλτε το στο μείγμα σας ανακατέυοντας καλά. Χωρίστε το μείγμα σας σε μπάλες σε ότι μέγεθος θέλετε. Βάλτε στο τηγάνι σας λίγο ελαιόλαδο και βάλτε τα μπιφτέκια σας. 2-3 λεπτά πριν τα βγάλτε αδειάστε ένα βαζάκι Τομάτα & Σκόρδο στο τηγανι και ανακατέψτε να πάει παντού. Σερβίρετε σε πουρέ πατάτας.