Το χούμους «Οι Γουμένισσες», παρασκευάζεται από ελληνικά ρεβίθια, ταχίνι και χυμό λεμονιού, για να το απολαύσετε πάνω σε μια φέτα ζεστό ψωμί, μια τορτίγια ή αραβική πίτα. Συνοδεύστε το με ψητά κρεατικά ή σαν ντρέσινγκ, προσθέτοντας ελαιόλαδο, πάνω σε σαλάτες.
Το χούμους «Οι Γουμένισσες», παρασκευάζεται από ελληνικά ρεβίθια, ταχίνι και χυμό λεμονιού, για να το απολαύσετε πάνω σε μια φέτα ζεστό ψωμί, μια τορτίγια ή αραβική πίτα. Συνοδεύστε το με ψητά κρεατικά ή σαν ντρέσινγκ, προσθέτοντας ελαιόλαδο, πάνω σε σαλάτες.