Χρησιμοποιήστε τη σε σαλάτες, σε ποικιλίες τυριών, σε μακαρονάδες. Η εταιρία Γεωθερμική Ελλάδος ΕΠΕ έχει δημιουργήσει μια πρότυπη μονάδα αφυδάτωσης για την παραγωγή αποξηραμένης τομάτας κοινώς «λιαστής». Οι τομάτες επιλέγονται, μετά από συστηματικό ποιοτικό έλεγχο από τις εύφορες πεδιάδες στο Δέλτα του Ποταμού Νέστου και η αφυδάτωσή τους γίνεται με γεωθερμική ενέργεια, κάτω από ήπιες συνθήκες θερμοκρασίας. Πριν την ξήρανση η τομάτα υπόκειται σε λεπτομερείς διαδικασίες πρόπλυσης-πλύσης- διαλογής και κοπής. Έτσι διατηρούνται αναλλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της τομάτας: το βαθυκόκκινο χρώμα, το έντονο άρωμα και η αυθεντική γεύση.
Χρησιμοποιήστε τη σε σαλάτες, σε ποικιλίες τυριών, σε μακαρονάδες. Η εταιρία Γεωθερμική Ελλάδος ΕΠΕ έχει δημιουργήσει μια πρότυπη μονάδα αφυδάτωσης για την παραγωγή αποξηραμένης τομάτας κοινώς «λιαστής». Οι τομάτες επιλέγονται, μετά από συστηματικό ποιοτικό έλεγχο από τις εύφορες πεδιάδες στο Δέλτα του Ποταμού Νέστου και η αφυδάτωσή τους γίνεται με γεωθερμική ενέργεια, κάτω από ήπιες συνθήκες θερμοκρασίας. Πριν την ξήρανση η τομάτα υπόκειται σε λεπτομερείς διαδικασίες πρόπλυσης-πλύσης- διαλογής και κοπής. Έτσι διατηρούνται αναλλοίωτα τα βασικά χαρακτηριστικά της τομάτας: το βαθυκόκκινο χρώμα, το έντονο άρωμα και η αυθεντική γεύση.